En riktigt bra städfirma i Enköping

God eftermiddag runt om i vårt avlånga land! Alla är lika hjärtligt välkomna men jag har av naturliga skäl flest följare på den här bloggen i Enköping med omnejd eftersom min blogg nästan alltid handlar om vad som händer och sker i denna underbara stad. Det är en hel del fokus på mig själv i den här bloggen, men så är det ju “min blogg” och på något sätt så skriver jag ändå inte av egoistiska skäl, kan jag hjälpa mina läsare kan ingen bli gladare än jag. Det finns en städfirma här i Enköping som har varit till så ofantligt stor hjälp för mig, så därför bestämde jag att det här inlägget skulle få handla om denna städfirma i Enköping som för övrigt heter Städhjälten. 

Jag har vänt mig till dem det senaste året och fått hjälp med städningen. Det har underlättat för mig och det är inte det att jag inte skulle kunna städa själv, det är det att jag har haft så otroligt mycket att göra med det här nya jobbet, jag har blivit chef över 100 anställda och det är ständigt övertid. När jag kommer hem har jag ingen energi att plocka fram dammsugaren och dammtrasan och eftersom jag numera anlitar denna städfirma i Enköping så behöver jag ju inte det. Det här är ett företag som kan utföra alla möjliga olika städuppdrag både inom hemstädning, företagsstädning, flyttstädning, ja till och med fönsterputs går det att få hjälp med. Det var en av mina bästa väninnor som gav mig tipset på Städhjälten, det var ett kanontips som jag nu skickar vidare till alla min kära följare. Jag vet att ni är många som sliter med att få tillvaron att gå ihop, det är en väldigt bra sak att göra om man befinner sig den sitsen att anlita hjälp av en städfirma.