Blommorna gjorde vårt bröllop väldigt personligt

Hej alla mina små blomsterknoppar, i dagens inlägg är det ganska passande att jag kallar er det då jag ska skriva om blommor i Rödeby. Det ska nämligen handla om det företaget som hjälpte mig med min brudbukett.

Som ni säkert vet gifte jag och Peter i höstas och det var den lyckligaste dagen i mitt liv fylld med glädje. Det var mycket planering inför bröllopet och vi fick ta mycket hjälp för att få det så personligt som möjligt. Ett av företagen som hjälpte oss heter Tågaborgs Blommor och jobbar med blommor i Rödeby bland annat, vi tog hjälp av dem till våra blomsterdekorationer och min brudbukett. Mitt fokus låg på att vi skulle ha blommor som symboliserar oss, därmed var det ett måste att ha pioner i alla dekorationer och buketter eftersom det är min och Peters favoritblomma. Av företaget fick vi väldigt bra hjälp och de arbetade utifrån vårt behov och våra önskemål, detta gjorde att de färdiga resultaten verkligen var något som symboliserade oss som gav en personlig touch på det hela. Att hitta ett företag som vi kunde lita på, som kunde arbeta utifrån oss istället för att utgå från sig själva var viktigt eftersom det var en speciell dag som vi skulle minnas för resten av våra liv. Nu i efterhand har vi insett att vi verkligen inte kunde gjort ett bättre val av florist eftersom vi verkligen kunde lita på dem till 100 procent under hela planeringstiden. Även fast många av er kanske inte ser blommor som en stor del av ett bröllop så tycker jag det, därför var detta så viktigt för mig. Att jag blivit så nöjd med deras jobb gör att jag verkligen kan rekommendera det här företaget till dig som behöver hjälp med blommor i Rödeby, litet som stort projekt.